Contact

Wings & Footprints

Joke van der Zwaan,
gecertificeerd yoga/meditatiedocente en mindfulnesstrainer

Beatrixstraat 25
1432 HC Aalsmeer

Telefoon: 06-23861976
E-mail: info@wingsandfootprints.nl
KvK 54788978
BTW nummer NL016771084B01


Download hier de Wings & Footprints folder, waar u alle informatie over de activiteiten kan lezen die wij in Aalsmeer en omgeving aanbieden.

Zie voor exacte data, locatie en tarieven van deze training de pagina agenda & tarieven Mindfulness trainingen in Aalsmeer
 

Aanmelden voor de trainingen: via aanmeldformulieren op de pagina Aanmelden / Mindfulness trainingen in Aalsmeer of mail voor meer info naar: Minfdulness trainingen in Aalsmeer / Wings & Footprints.of naar Mindfulness trainingen in Aalsmeer TCO.

Aanmelden voor de workshops: per email bij Mindfulness training in Aalsmeer Wings & Footprints, of bij Mindfulness training in Aalsmeer TCO.

Download de folder Mindfulness trainingen in Aalsmeer van Wings & Footprints waar u alle informatie over de activiteiten kan lezen die wij in Aalsmeer en omgeving aanbieden.

Mindfulness in AalsmeerOverige links:

www.mindfulness-opleiding.nl
www.verenigingvoormindfulness.nl
www.tco-aalsmeer.nl
www.in-stappen.nl

Goede doelen:


  • MINDFULNESS HOLIDAY IN NEPAL IN OKTOBER 2016. KIJK OOK OP: de site van sapanavillage lodge en Mindfulness holiday of lees de site waar je ook over Nepal projecten en mindfulness kunt lezen Download de flyer
  • Ter ondersteuning van kleinschalige projecten voor kinderen in Nepal worden jaarlijkse benefietconcerten georganiseerd in Aalsmeer. Zie:

    www.nepalbenefiet.webs.com


    Vereniging Voor Mindfulness