Mindfulness trainingen in Aalsmeer
Tevreden 'zijn' is de muziek van de ziel

Stilte dagen /ochtenden van 10.00 uur - 13.00 uur of tot 15.00 uur

Na de basistraining van 8 weken, is er een zaadje gezaaid dat blijvend voeding nodig heeft om te kunnen groeien.
Wings & Footprints organiseert regelmatig stilte dagen/ochtenden. Ook mensen die de basistraining niet gevolgd hebben en wel al wat ervaring hebben met meditatie, zijn hier van harte welkom. Regelmatig een ochtend of dag in stilte doorbrengen, kan u helpen wat meer in balans te komen. Even een pas op de plaats in dit steeds jachtiger wordend bestaan. U maakt dieper contact met uzelf en uw geest kan tot rust komen. We zullen deze ochtend aandacht- meditatie- en yoga oefeningen doen in stilte. We blijven zoveel mogelijk met aandacht bij onszelf.
Kosten: 30 euro
Datum: zaterdag 14 mei 2016 van 10.00 - 15.00 uur
Aanmelden: mail naar wings and Footprints info@wingsandfootprints.nl.
Locatie: TCO Aalsmeer Oost

Mindfulness trainingen in Aalsmeer
Vervolgtraining

Nadat u een basistraining van 8 weken hebt gevolgd, is er de mogelijkheid om het geplante zaadje te blijven voeden
door een vervolgtraining van 6 weken te volgen. Deze training dient als onderhoud en ter verdieping.
In de vervolgtraining zullen de thema's van de basistraining herhaald en verdiept worden o.a. met wat nieuwe meditaties over compassie.
Er zal gebruik worden gemaakt van teksten van verschillende leraren zoals Eckhart Tolle, Tich Naht Hanh en andere leraren uit verschillende tradities. Verder zullen we vooral veel samen oefenen. Deze avonden vinden plaats op de maandag om de week, duur 1 1/2 uur. Locatie TCO. kosten 200 euro.

Tevens is er de mogelijkheid om 1x per maand samen te komen om mindfulness meditatie te beoefenen. Ook dan zal veel herhaald worden uit de basistraining. Ook deze avonden vinden plaats op de maandagavond, duur 1 1/2 uur. Locatie: TCO. Kosten 60 euro per 4 maanden.


Aanmelden voor de trainingen: via aanmeldformulieren op de pagina Aanmelden / Mindfulness trainingen in Aalsmeer of mail voor meer info naar: Minfdulness trainingen in Aalsmeer / Wings & Footprints.of naar Mindfulness trainingen in Aalsmeer TCO.

Aanmelden voor de workshops: per email bij Mindfulness training in Aalsmeer Wings & Footprints, of bij Mindfulness training in Aalsmeer TCO.

Download de folder Mindfulness trainingen in Aalsmeer van Wings & Footprints waar u alle informatie over de activiteiten kan lezen die wij in Aalsmeer en omgeving aanbieden.

Mindfulness in Aalsmeer